23948sdkhjf

Fra nul til seks procent: Her vil Ikea hente væksten

Selvom Ikeas danske afdeling betegnede deres regnskab som 'tilfredsstillende', kunne møbelgiganten alligevel ikke se sig fri for ikke at have levet op til målsætningen om at ramme én til halvanden procents vækst i omsætningen. 

I de to seneste regnskabsår har omsætningen således begge gange ligget på 4,9 milliarder danske kroner. 

Men for det igangværende regnskabsår har Ikea Danmark så besluttet at skrue på gashåndtaget. 

Således har koncernen meldt ud, at man regner med en omsætningsvækst på seks procent for året - og det understøtter Christian Mouroux Pedersen, der er Country Communications Manager i Ikea Danmark, med blandt andet åbningen af to såkaldte planning studios i Jylland. 

- Ikea Danmark er i rivende udvikling, og vi har i den seneste tid investeret i at blive endnu mere tilgængelige i hele landet, sagde han i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet. 

- Senere på året kan vi se frem til åbningen af vores første cityvarehus, Ikea København, som vi forventer kommer til at have en positiv indflydelse på vores samlede vækst. Sammen med en stærkere og mere stabil forsyningskæde gør det, at vi ser positivt på året. Sammen med en stærkere og mere stabil forsyningskæde gør det, at vi ser positivt på året, tilføjer Christian Mouroux Pedersen i et skriftligt svar til Wood Supplys søstermedie RetailNews.

RetailNews ville gerne have spurgt ind til en mere konkret plan for, hvordan de seks procents vækst skal realiseres - men grundet tidspres har det ikke været muligt at få et sådant svar inden denne artikels deadline.  

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094