23948sdkhjf

Nyt fra direktioner og bestyrelser

Byflou.com ApS

Rasmus Sandorff Jacobsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Byflou.com ApS. Samtidig er Simon Falentin Olesen og Jonas Markøre Andersen (kilde: CVR).

Byflou.com ApS sælger tøj, møbler og interiør.

Danish Design Supply ApS

Peter Jonasson Barreth er indtrådt som administrerende direktør hos Danish Design Supply ApS i stedet for Henrik Lerche. Jesper Møllgaard Jensen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Peter Jonasson Barreth i stedet for Henrik Lerche (kilde: CVR).

Danish Design Supply ApS er en østjysk møbeldesigner.

KBH Københavns Møbelsnedkeri ApS

Thomas Grosbøll-Touborg er udtrådt af direktionen hos KBH Københavns Møbelsnedkeri ApS (kilde: CVR).

KBH Københavns Møbelsnedkeri ApS producerer håndlavede møbler.

Kompan Danmark A/S

Mikael Møller Bjørnskov er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Kompan Danmark A/S i stedet for Morten Kyed (kilde: CVR).

Kompan-gruppen er producent og leverandør af legeredskaber og tilbehør til legepladser.

Nobia Denmark A/S

Henrik Skogsforser indtrådt som bestyrelsesformand hos Nobia Denmark A/S i stedet for Kristoffer Ljungfelt. Samtidiger Samuel Dalén indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Nobia ejer en lang række køkkenbrands, herunder blandt andre HTH og Invita i Danmark.

Scanwo DK A/S

Erik Berg er indtrådt som administrerende direktør hos Scanwo DK A/S i stedet for Anders Kristen Hankelbjerg. Samtidig er Thomas Bæk indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anders Kristen Hankelbjerg (kilde: CVR).

Scanwo DK A/S er leverandør af træhuse.

Schwarz Senge Siden 1950 ApS

Michael Olsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Schwarz Senge Siden 1950 ApS i stedet for Michael Steffensen (kilde: CVR).

Schwarz Senge Siden 1950 ApS er en københavnsk sengeforretning.

Trimm Copenhagen ApS

Martin Hornsyld er udtrådt af direktionen hos Trimm Copenhagen ApS. Samtidig er Martin Hornsyld er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Trimm Copenhagen ApS er leverandør af lounge-møbler.

XL-Faxe Trælast & Profcenter A/S

Mads Brejnholt Madsen er indtrådt som administrerende direktør hos XL-Faxe Trælast & Profcenter A/S i stedet for Lars Zacho. Troels Vibholm er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Erik Krog-Meyer. Samtidig er Laurits Anton Jørgensen og Mads Brejnholt Madsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Camilla Krog-Meyer, Christina Krog-Meyer og Laila Kolling Krog-Meyer (kilde: CVR).

XL-Faxe Trælast & Profcenter A/S er en del af XL-Byg-kæden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094