23948sdkhjf

Møbelproducent har fået dobbelt så meget plads at boltre sig på

Knapt et år efter Hammel Furniture blev en del af ejerkredsen bag Skærbæk Erhvervspark, har møbelproducenten nu indtaget de nye rammer. Det seneste halve år er der således arbejdet målrettet på at flytte produktionen af Findahl by Hammel-stolene, som virksomheden for godt fire år siden sikrede sig med opkøbet af Findahls Møbelfabrik, og som siden 1946 er blevet produceret midt i sønderjyske Skærbæk.

– Siden vores overtagelse af Findahl Møbelfabrik i 2018 er salget kun gået én vej og det er op. Vi er meget glade for og stolte over den måde kunderne har taget imod vores rebranding af Findahl by Hammel. Den har fået fuld gas og kunderne har virkelig taget Findahl by Hammel produkterne til sig, udtaler adm. direktør Jens-Ole Staghøj i en pressemeddelelse. 

Det øgede salg betød imidlertid, at de gamle rammer blev for trange, og derfor blev jagten sat ind på yderligere kapacitet.

– I starten forestillede vi os faktisk, at vi skulle leje, men så fik vi at vide, at to lokale træproducerende virksomheder kiggede ind i at købe de tidligere Velux-bygninger, og det lød jo for godt til at være sandt, fortalte Jens-Ole Staghøj, da handlen blev offentliggjort i fjor.

En unik mulighed

Således blev møbelproducenten altså en del af den nye ejerkreds, der derudover tæller tømrermester Jan Jessen, Torben Villadsen Holding, Henrik Engel Holding samt KN Group, og her har Hammel Furniture fået ikke mindre end 7400 kvm at boltre sig på, hvilket svarer til mere end en fordobling af de tidligere produktionsfaciliteter.

Og med de nye rammer fulgte muligheden for at gentænke setuppet af produktionen i det sønderjyske.

– Det har været en meget spændende proces at kunne konfigurere en produktion helt fra bunden. Vi har fået en unik mulighed for at lave et optimalt produktionsflow i større og bedre rammer, fortæller Henrik Olsen, project manager hos Hammel Furniture, der suppleres af produktionsdirektør Jakob Helweg.

– Samtidig har det været meget givende at blive del af en større Erhvervspark, hvor det er muligt at sparre med andre inden for både samme branche og fra helt andre brancher.

Skærbæk Erhvervspark, der i 51 år husede Velux-ejede Skærbæk Bygningsindustri, tæller alt i alt 33.713 kvm under tag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk-spansk dronesamarbejde skal bekæmpe skovbrande
Til salg en enkelt dag: Fejrer Wegners fødselsdag med særudgave
Medie: Mærsk har i flere år sejlet illegalt tømmer
Køkken-trekløver bliver til firkløver
Trælastkæde åbner endnu en forretning døgnet rundt
Far til seks griber direktørstafet hos Bygma
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.097