23948sdkhjf

Frøslev Træ overtager Sydjydsk Tryktræ

Frøslev Træ A/S har overtaget trykimprægneringsfabrikken Sydjydsk Tryktræ A/S i Skodborg. Dermed er Frøslev Træ nu også Danmarks største producent af trykimprægneret træ.
Frøslev Træ har overtaget Sydjydsk Tryktræ A/S, der før var en del af Collstrop A/S. Medarbejderne fortsætter i det nye regi.

Collstrops afdeling i Frøslev blev allerede overtaget af Frøslev Træ A/S den 1. jan. i år, så Frøslev Træ har nu tre imprægneringsafdelinger; i St. Hjøllund, Frøslev og nu også i Skodborg.

Dermed er Frøslev Træ ikke blot Danmarks største trægrossist, men også Danmarks største producent af trykimprægneret træ.

Foruden produktionen af trykimprægnering til Frøslev Træ`s eget forbrug, udføres der på alle 3 afdelinger lønarbejde for Danmarks tømmerhandlere, og et er en service der forandrer uændret.

Michael Nørgård fra Frøslev Træ A/S fortæller:

- Skodborg ligger strategisk rigtigt for en lang række af vore kunder, som vi nu kan servicere endnu bedre fra Skodborg. Det vil samtidig lette presset på vores afdeling i Frøslev, hvor vi har meget travlt og netop står over for nogle udvidelser med byggeri og udbygning af vores trykimprægneringsafdeling, så købet passer perfekt i en langsigtet strategi på at servicere vores kunder på den allerbedste måde.

Det er planen, at Frøslev Træ vil tilføre nye aktiviteter i Skodborg, så det ikke kun er trykimprægnering, der udføres på denne afdeling

Kilde: Frøslev Træ – http://www.froeslev.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064