23948sdkhjf

Møbeldirektør slipper roret

Efter ni år ved roret har Jens Bach Mortensen valgt at takke af som adm. direktør for Kvist Industries i sydjyske Årre. Han efterfølges på posten af Jesper Tordrup Andersen, der til april indtager stolen.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Under Jens Bach Mortensens ledelse har Kvist undergået en forvandling fra klassisk underleverandør til i dag i langt højere grad at agere udviklingspartner for kunderne, og i årene 2017 til 2021 voksede omsætningen fra 349 til 474 mio. kr.

– Det har været en fantastisk rejse med masser af udfordringer. Det har været spændende at være med til at præge udviklingen, og se hvorledes både organisation og virksomhed har ændret sig fra en traditionel underleverandør, til i dag at kunne tilbyde andre serviceydelser til vores mangeårige kunder samt en lang række af nye, udtaler Jens Bach Mortensen.

Også medejer og direktør Søren Kvist lægger vægt på den udvikling, virksomheden de seneste år har været igennem og peger på den afgående direktør som afgørende i den forbindelse.

– Kvist har været igennem en kæmpe udvikling gennem årene, og vi er taknemmelige for den indsats Jens har ydet. I perioden har vi taget en række signifikante valg, så vi i dag står stærkt i konkurrencen om at servicere møbelbrand, som har fokus på bæredygtighed, højkvalitets produkter og stærke logistikløsninger, siger Søren Kvist.

Holder fast i udviklingen

Ny mand på direktørposten bliver Jesper Tordrup Andersen, der kommer fra stillingen som adm. direktør hos Kyocera Unimerco Fastening, hvor han igennem de sidste 10 år har haft det overordnede ansvar for den samlede forretning med særlig fokus på kommercialisering og internationalisering. Og ifølge Jens Bach Mortensen har man dermed fundet den rette til at fortsætte udviklingen i Kvist, der ifølge virksomheden selv stadig er på en rejse væk fra den traditionelle underleverandørposition mod en tilværelse som fuld servicepartner.

– Netop denne rejse tror vi på, at vores nye CEO Jesper Tordrup Andersen kan bidrage positivt til, og kan føre Kvist til at nå det næste ambitionsniveau

Også Jesper Tordrup Andersen, der pr. 1. april kommer til at udgøre den nye direktion sammen med Søren Kvist, der har titel af COO/CTO, ser frem til de nye udfordringer.

– Jeg glæder mig meget til udfordringen. Kvist Industries er en spændende virksomhed med stort potentiale, som jeg ser frem til at forløse i tæt samarbejde med Søren Kvist, den øvrige ledelse samt dedikerede medarbejdere i både Danmark og Letland, siger han.

I forbindelse med direktørskiftet har bestyrelsesformand Kurt Carstensen fundet det naturligt at udtræde af bestyrelsen efter mere end syv år på posten. Den nye bestyrelsesformand bliver Thomas Folmann, der desuden bestrider en lang række bestyrelsesposter, og som er i fuld gang med at lære virksomheden at kende for at være forberedt på de kommende opgaver for Kvist Industries

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.503