23948sdkhjf

Jysk vil åbne flere butikker i Ukraine

Skønt krigen i Ukraine nu har stået på i et år, holder Jysk fast i såvel sin tilstedeværelse som i sine ekspansionsplaner i landet.

Den danske detailkæde havde, før krigen brød ud, 85 åbne ukrainske butikker, mens tre var under opførelse og en under omlægning. Et år senere har Jysk Ukraine genåbnet størstedelen af butikkerne og planlægger at åbne tre nye butikker inden september.

– Vi håber, at det aldrig bliver normalt, at vores medarbejdere skal søge ly i kældre, når luftalarmen lyder. Men det er desværre virkeligheden i Ukraine et år efter Ruslands invasion. Vores medarbejderes sikkerhed er stadig vores prioritet, siger Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail i Jysk i en pressemeddelelse.

Mål om 100 butikker

Efter midlertidigt at lukke alle butikker i Ukraine i den første uge af invasionen er de fleste butikker blevet genåbnet én efter én.

– Vores beslutning om at genåbne butikker kom fra et stærkt ønske fra den lokale landeledelse og medarbejderne. De ønskede at levere nødvendige produkter til det ukrainske folk og holde fast i en eller anden form for hverdag under krigen. På de fleste parametre kører Jysk Ukraine lige nu som ethvert andet Jysk-land takket være det lokale ledelsesteams store dedikation og vores stærke koncepter, siger Mikael Nielsen.

Det langsigtede mål i Ukraine er at nå 100 butikker, og kæden tror på en succesfuld fremtid i landet.

– Vi fortsætter med at underskrive nye lejekontrakter, åbne nye butikker og omlægge eksisterende butikker, siger Ievgenii Ivanytsia, Country Director for Jysk Ukraine, og fortsætter:

– Vi fortsætter med at betjene kunderne, forsyne dem med kritiske produkter, og vi støtter staten. Jysk Ukraine har også støttet mange velgørenhedsprojekter, herunder flygtninge, hospitaler og museer. Jysk Ukraine har også involveret loyale kunder i at indsamle midler til at finansiere velgørende projekter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk-spansk dronesamarbejde skal bekæmpe skovbrande
Til salg en enkelt dag: Fejrer Wegners fødselsdag med særudgave
Medie: Mærsk har i flere år sejlet illegalt tømmer
Køkken-trekløver bliver til firkløver
Trælastkæde åbner endnu en forretning døgnet rundt
Far til seks griber direktørstafet hos Bygma
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.125