23948sdkhjf

Fra seks til en: Møbelkæde i fusion

Godt et par år efter møbelkæden My Home sagde farvel til sin sidste franchisetager, har det svenskejede foretagende nu forsimplet forretningskonstruktionen med en fusion.

Dermed er de seks selskaber, der hidtil har udgjort kæden, blevet til et via manøvren, hvor My Home 2, 3, 4, 7 og 8 A/S er fusioneret ind i det tidligere indkøbsselskab Domino Møbler, der i samme ombæring har skiftet navn til My Home Møbler ApS.

– Det er helt og aldeles udramatisk og skyldes udelukkende historikken, hvor vi tidligere har været et franchiseselskab, og de forskellige selskaber i kæden derfor havde forskellige ejere, fortæller adm. direktør Stig Finn Nielsen.

– Nu, hvor vi ejer det hele, var det oplagt at simplificere, når det kommer til regnskaber, processer og procedurer, og samtidig er vi i gang med at implementere et nyt ERP-system, hvorfor timingen også giver mening, lyder det videre.

Har ramt niveauet

My Home, der er ejet af svenske Inredhemma, satte sidste år gang i en trimning af butiksnettet, og efter otte blev skåret fra, består kæden i dag af 28 butikker.

– Og jeg tror, vi har ramt det rigtige niveau, vurderer Stig Finn Nielsen, der dog understreger, at den vurdering kan ændre sig.

– Vi holder selvfølgelig hele tiden øje med performance, og vi vil også tilpasse, hvis der er grund til det, men det er ikke noget, vi har konkrete planer om i øjeblikket.

Kæden, der i 2021 kom ud med et samlet minus på godt 5 mio. kr., har endnu ikke offentliggjort årsrapporter for 2022, men ifølge direktøren var der tale om et hårdt år.

– Det var tough at komme igennem, lyder skudsmålet, og der er således god grund til at glæde sig over, at tingene så småt er begyndt at lysne.

– Jeg synes faktisk, at sidste halvdel af januar blev en smule bedre, og februar ser fornuftig ud – det er fortsat ikke prangende, men det er bedre, end det var i løbet af 2022, fortæller Stig Finn Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk-spansk dronesamarbejde skal bekæmpe skovbrande
Til salg en enkelt dag: Fejrer Wegners fødselsdag med særudgave
Medie: Mærsk har i flere år sejlet illegalt tømmer
Køkken-trekløver bliver til firkløver
Trælastkæde åbner endnu en forretning døgnet rundt
Far til seks griber direktørstafet hos Bygma
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.125