23948sdkhjf

Styrket NanoCover indfrier forventninger

NanoCover Scandinavia A/S, der er Danmarks førende virksomhed inden for produktion og salg af nanokemiske overfladebehandlinger, indfrier forventningerne for 3. kvartal 2006. Det skriver selskabet i sin periodeoplysning til First North.
NanoCover har styrket organisationen med Poul Nielsen som ny direktør, og han skal stå i spidsen for den ambitiøse europæiske ekspansionsplan.

Selskabet har udvidet produktionen af sine produkter til nanokemiske overfladebehandlinger væsentligt og lever op til forventningerne om opbygning af distributionsnetværket i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

- Status på Danmark er, at der kun er fire ledige distrikter tilbage. Alle distrikter forventes aktive sendt den 1. februar 2007, siger Poul Nielsen, adm. direktør i NanoCover og fortsætter:

- I Norge har vi opsagt vores samarbejde med C2 Karriere og i stedet indgået aftaler med to nye partnere om etableringen af distrikter. Vi fastholder vores forventninger til, at Danmark, Norge, Sverige og Finland vil være fuldt etableret inden 1. januar 2008.

Kilde: NanoCover – http://www.nanocover.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093