23948sdkhjf

Den Bevidste Leder

God ledelse starter altid med lederen selv. Både virksomheden og lederen selv bør opprioritere fokus på lederens selvindsigt og people-gen. Ny bog viser vej med ny viden & værktøjer.
I dag udkommer bogen ’Den Bevidste Leder’ af direktør Carsten Sennov. Bogen henvender sig til alle, der har med ledelse at gøre og indeholder helt ny viden, som gør lederen mere bevidst omkring sig selv og sine omgivelser.

Bogen giver lederen en ny synsvinkel på sin hverdag, sig selv og sine omgivelser samt værktøjer til at vokse personligt, således at lederen bliver en endnu bedre leder samt et mere velfungerende og balanceret menneske.

Lederen introduceres til at arbejde med sin Personlige Energi, Personlige Prioritering & Personlige Adfærd samt til at styrke sin Indre Stemme. Endvidere introduceres lederen til persontypemodellen 4 Element Profile™, som bl.a. hjælper lederen til at profilsætte sig selv og sit team.

- Mange ledere sendes tidligt i deres karriereforløb på kurser for at lære de gængse ledelsesværktøjer. Første trin bør dog altid være at få personen bag lederprofilen på plads. Personlig balance er et punkt, der skalprioriteres højt. Hvis lederen kan skabe ro i sig selv og derved undgå stress, så kan vedkommende overskue og kapere mere i hverdagen samt være en bedre people-manager – en ekstra vigtig egenskab i et arbejdsmarked med mangel på medarbejdere, siger direktør & forfatter til den nye ledelsesbog, Carsten Sennov.

’Den Bevidste Leder’ rummer en hidtil uset blanding af viden om ledelseserfaring, coaching & adfærdsteori iblandet spirituelle aspekter og personlige udviklingsværktøjer.

Læs mere om bogen ”Den Bevidste Leder” på forlaget Good Adventures http://www.good-adventures.dk .

Kilde: Good Adventures.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078