23948sdkhjf

Bolia kalder designtalenter

Så er det nu, blyanten skal spidses, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at løbe med en af årets Design Awards fra møbelkæden Bolia.

Siden 2007 har virksomheden årligt hyldet nye og etablerede talenter med uddelingen af prisen, og nu er der åbnet for tilmeldinger til årets runde.

Med den tilbagevendende begivenhed ønsker Bolia at understøtte designernes kreative ambitioner og bæredygtige tilgang til designprocessen, og dermed bakke op om verdens dygtigste og mest vovede designere. Og også i år vil der være fokus på kreativitet og bæredygtighed, når medlemmer af den faglige jury, går på udkig efter designs, som berører dem.

De forventer ifølge Bolia at se “nye klassikere, fremtidens kreative ikoner og objekter, der kombinerer æstetik og funktion i forsøget på at skabe en inspirerende og forbedret hverdag”. I år er juryen, der snart offentliggøres, især på udkig efter naturlige og bæredygtige materialer samt håndværk og præcision, oplyser Bolia i en pressemeddelelse.

Deltagerne kan indsende op til tre forskellige designs frem til den 1. maj. Projekterne skal afleveres i form af tegninger, skitser, gengivelser eller 3D-modeller, eller noget helt femte, foruden en skriftlig forklaring på idéernes oprindelse, samt tankerne bag hvert design samt materialevalg.

De tre vindere afsløres i juni, og alle finalisterne præsenteres i Bolias nye showroom på Holmen i København under årets 3 Days of Design.

Førstepladsen består af 7.000 euro, mens publikumsprisen på 3.500 euro findes blandt otte af juryen udpegede finalister. Cirkularitetsprisen, der ligeledes er på 3.500 euro, gives til et design, der skiller sig ud for sin cirkulære og bæredygtige tilgang.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078