23948sdkhjf

Ballingslöv overtager Geislergruppen

Svenske Ballingslöv, der bl.a. ejer Kvik, JKE Design og Multiform, har nu købt danske Geislergruppen. Købet er et led i koncernens forretningsstrategi om at blive én af Europas største køkkenleverandører.
Den store svenske køkkenkoncern Ballingslöv International AB har overtaget Geislergruppen, der er en dansk producent af bordplader til køkkener og badeværelser.

Ved overtagelsen fusioneres Geislergruppen med Dansk Formplade Industri i Herning, som også ejes af Ballingslöv. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

- Vi regner med fremtidig at kunne levere både bedre og billigere produkter til mere konkurrencedygtige priser til vore kunder – også på bordplader. I dag er alle så professionelle, at det ikke betyder noget, at vi leverer bordplader. Eksempelvis køber vi da også selv ind fra et Ikea-foretagende. Det ser jeg ingen problemer i, siger koncernchefen fra Ballingslöv til avisen.

Med fusionen mellem Dansk Formplade Industri og Geislergruppen vil en ny stor bordpladeproducent i Europa blive dannet med over 300 mio. kr. i omsætning fra starten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126