23948sdkhjf

Savværker, Trælast & Byggemarkeder får flot andenplads

Experian har siden 1. april 2006 analyseret 104 brancher, og rangeret brancherne efter et pointsystem, der bygger på forskellige væsentlige nøgletal og vækstrater. I analysen fik Savværker, Trælast & Byggemarkeder en andenplads, når det gælder den økonomiske tilstand blandt de 104 brancher.
Experian har lavet en oversigt, der viser de 10 bedste og 10 ringeste brancher på 5 nøgletal, 4 vækstrater og den økonomiske sundhedstilstand. Herudover har de lavet en totaloversigt over de generelt bedste brancher (Supertallet) og de bedste vækstbrancher (supervæksttallet)

Vinderen blandt de 104 brancher, der er analyseret, når det gælder den generelle økonomiske tilstand (Supertallet) blev Metal – Råvarer & Halvfabrikata, der opnåede 918 point i konkurrencen. Nr. 2 blev Savværker, Trælast & Byggemarkeder, der scorede 911 point. Dårligst klarede Bogbinderierne sig med en pointhøst på bare 67.

Ud af 1200 mulige point scorede Vikarbureauerne 1115 point, hvilket måske ikke undrer så meget. Netop den gode beskæftigelsessituation i Danmark, har både betydet stor vækst til Vikarbureauerne.

Den generelle udvikling i vækstraterne viser, at indtjeningen i de danske virksomheder stiger som aldrig før. Selv om væksten i omsætningen kun lige har nået niveauet fra 1998 og 2001, så nåede væksten i indtjeningen op på lige under 20 pct. for den primære drift og hele 35 pct. for den ordinære drift. Det er de højeste vækstrater der er set i hele opgørelsesperioden siden begyndelsen af 1998.

Kilde: Experian.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.548