23948sdkhjf

Generationsskifte i gulvhøjde: Eneejer udvider ejerkredsen med datter og søn

I år kan gulvbelægningsfirmaet Charles Christensen A/S fejre sin 120-års fødselsdag – og der lægges ud med et generationsskifte

Med virkning fra årsskiftet er Christina H. Andersen og Christian H. Jacobsen indtrådt i ejerkredsen og ledelsen af gulv-belægningsvirksomheden Charles Christensen A/S. Det sker som første skridt i et glidende generationsskifte.

Christina H. Andersen er ansat som direktør i selskabet og kommer fra en administrativ stilling på DTU, mens Christian H. Jacobsen allerede har været i Charles Christensen A/S i flere år som projektleder.

Charles Christensen A/S, som også kaldes CC Gulve, har siden 2006 været ejet alene af Allan Jacobsen, som den gang overtog selskabet fra Peter Christensen, som var tredie generation i familien Christensen. Allan fortsætter indtil videre sit virke i selskabet, men har med ansættelsen af sin datter, Christina, og søn, Christian, nu igangsat et generationsskifte, for at sikre, at Charles Christensen A/S kan fortsætte sin positive udvikling og bevare sin position som en af de førende gulvbelægningsvirksomheder i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Charles Christensen A/S er en Danmarks ældste og største gulvbelægningsfirmaer, som servicerer en lang række af landets større virksomheder og statslige, regionale og kommunale institutioner. Herudover har virksomheden specialiseret sig i installationsgulve samt specialløsninger til medicinalindustrien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095