23948sdkhjf

Unimerco igen blandt Danmarks bedste arbejdspladser

For sjette gang i træk ud af lige så mange mulige indtager Unimerco en topplacering i konkurrencen ”Danmarks Bedste Arbejdspladser”. I lighed med sidste år indtager virksomheden fra Sunds ved Herning en samlet 8. plads og placerer sig igen solidt på toppen som Danmarks bedste industriarbejdsplads.
På Unimerco i Sunds er der stolthed over igen at være placeret i toppen af ”Danmarks Bedste Arbejdspladser”

- Det største incitament for at deltage er stadig, at vi ser undersøgelsen som et rigtig godt værktøj til totalanalyse af Unimercosom arbejdsplads. Men vi nøjes jo ikke med at tage temperaturen én gang årligt, og derfor er undersøgelsen for os et supplement til det løbende arbejde med at skabe og bevare en virkelig attraktiv arbejdsplads, siger Kenneth Iversen, Unimercos administrerende direktør og fortsætter:

- Gennem løbende samtaler med både enkelte medarbejdere og afdelinger ønsker vi dynamisk at afdække, om vi stadig er en spændende og attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere – og om vi er i stand til at tiltrække nye dygtige medarbejdere. Hvis man kun får en årlig situationsrapport, vil man altid være bagud på point.

Kenneth Iversen ønsker, at Unimerco skal være Danmarks bedste arbejdsplads, fordi virksomheden derved kan tiltrække de bedste medarbejdere.

- Når dygtige medarbejdere er glade og tilfredse, vil det resultere i den bedste kundeservice, hvilket er til gavn for virksomhedens konkurrenceevne, siger Kenneth Iversen.

Kilde: Unimerco / http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094