23948sdkhjf

Nedtur for Canadas Skovindustri

Det går ikke godt for Canadas Skovindustri. I oktober måned måtte en halv snes canadiske papirsfabrikker lukke ned, og et par tusinde ansatte måtte derfor forlade jobbet.
Forandringerne i skovindustrien sker så hurtigt, at analytikerne knapt kan følge med. En rapport, der er blevet publiceret i forrige uge og bestilt af den canadiske regering, viser en mindre god udvikling for skovindustrien for januar 2003 til slutningen af oktober 2006. Det oplyser svenske Skogsland.

Helt konkret viser rapporten, at 76 papirsfabrikker og savværk er lukket ned, og produktionen er reduceret i 46 enheder i løbet af perioden.

Siden rapporten blev publiceret er der kommet flere nedskæringer i den canadiske skovindustri. Blandt andre blev papirsfabrikanten Domtar i oktober nødt til at lukke fire fabrikker i Ontario og Quebec, hvor 900 ansatte måtte forlade jobbet.

Og den 25 oktober meddelte papirsfabrikanten Abitibi Consolidated Inc, at de også måtte lukke fire fabrikker ned i Quebec. Her måtte 680 ansatte forlade deres job.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062