23948sdkhjf

Konkurrér på god lagerstyring

Virksomhederne tvinges på grund af konkurrencen til at stille større og større krav til sine lagerfunktioner, der i stigende omfang skal være fleksible, kundeorienterede og Just in Time orienterede. Teknologisk Intitut afholder onsdag den 22. november temadag med lagerstyring og logistikautomatisering i fokus.
Lagerbeholdningerne skal reduceres på grund af at produkterne skiftes hurtigere og hurtigere, hvorved risiko for teknisk forældelse stiger m.m. Derfor skal lagrene styres benhårdt med fokus på anvendelse af ny teknik, RFID-tags, stemmestyrede plukkesystemer, End of Line automatisering og meget mere.

Derfor er et meget vigtigt konkurrenceparameter fortsat, hvem der er bedst til at håndtere lager- og ekspeditionssystemer, som er kundevenlige og som næste led i forsyningskæden har en god oplevelse af.

Teknologisk Institut afholder i den forbindelse en temadag, der bl.a. omfatter et virksomhedsbesøg hos den fremgangsrige Fakta-kædes lager i Rødovre, hvor der vil blive lejlighed til at tage deres stemmestyrede plukkesystem nærmere i øjesyn og høre om deres erfaringer i forhold til planlægning og implementering af systemet.

Samtidig er det muligt at se hvordan det virker i praksis for virksomheden, butikkerne og lagermedarbejdere.

På temadagen er der desuden udvalgt en række spændende virksomheder/indlægsholdere, der på forskellig vis har arbejdet med lagerstyring og logistikautomatisering, bl.a. med henblik på at opnå omkostningsbesparelser, kvalitet, lagerreduktion og for at forbedre timing, hastighed og kvantificering.

Temadagen lægger som altid op til dialog og debat i forbindelse med de præsenterede cases.

Se dagens program her

Kilde: Teknologisk Institut - http://www.teknologisk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078