23948sdkhjf

Byggematerialer til hurtig levering….

Heldigvis har ikke alle producenter ”sovet i timen”, hvilket Total Døre & Vinduer i Munkebo er et godt eksempel på. I 2003 forudså man, at en betydelig investering i SCM- og CNC-styrede maskiner kunne tage lidt af brodden på den forventede stigende efterspørgsel på vinduesmarkedet.
Total Døre & Vinduer A/S, der producerer vinduer og døre i materialerne kernefyr, mahogni samt træ/alu, melder sig på banen over vindue - og dør producenter, der kan levere vinduer og døre på fem-seks uger.

I 2006 borteliminerede Total Døre & Vinduer A/S de sidste flaskehalse med en 2.500 m² tilbygning, som bl.a. indeholder ny avanceret og funktionel malerafdeling med flow-coat-anlæg. Derfor er virksomheden fuldt rustet til at imødekomme byggebranchens efterspørgsel på vinduer og døre.

Total Døre & Vinduer A/S konstaterer, at ”lange leveringstider” ikke nødvendigvis er problemet på større projektsager, da byggesagsstyring/planlægning i sådanne sager varetages i en grad, der som oftest bevirker rettidig bestilling.

Problemet omkring uventede lange leveringstider er mest på renoveringsopgaver og ny-/tilbyg, hvor chokket over ekstreme terminer kan være stort.

Total Døre & Vinduer A/S er i professionelle kredse kendetegnet ved høj kvalitet & service. En fabrik på forkant med de gældende miljøkrav. Virksomheden arbejder med overfladebehandling ud fra fremtidens krav i ”Øko-2-system”, der er en 4-lags effektiv behandling.

Yderligere oplysninger om Total Døre & Vinduer A/S og deres produkter fås på telefon 65 97 54 00.

Kilde: Total Døre & Vinduer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063