23948sdkhjf

HTH-trio tredobler forretningen

HTH-butikken i Silkeborg overgik 1. februar til nye ejere, og her er tale om en trio, der ved, hvad de går ind til. Gennem de seneste tre år har Anders Christensen, Alex Ahrenkiel og Morten Olesen nemlig drevet HTH-butikken i Randers, hvor de er lykkedes med at øge indtjeningen markant, og med fokus på inspiration og hygge skal succesen nu gentages i Silkeborg.

– Når du kommer ind i butikken, skal du føle, at du går ind i et hjem. Der skal være friskbagt kage, så det dufter overalt, og man skal mærke, at vi åbner vores hjem op og inviterer indenfor i privaten. Vi betragter nemlig butikken som vores nye hjem, hvor vi vil inspirere og hygge meget mere om gæsterne, end man oplever andre steder, siger direktør og medejer Anders Christensen i en pressemeddelelse.

For at skabe de perfekte rammer skal butikken som det første gennem en komplet makeover.

– Vi starter praktisk talt forfra og begynder med at rive gulvet af og bygge op fra bunden. Lokalerne trænger til en kærlig hånd, og vi går ikke på kompromis med resultatet. Heldigvis er butikken naturligt opdelt i to afdelinger, så vi tager en etape ad gangen og undgår at holde lukket, mens arbejdet står på, forklarer Anders Christensen.

Ser stort erhvervspotentiale

Skønt butikken skal indrettes med en hjemlig atmosfære, har trioen også fokus på områdets erhvervskunder. Som noget nyt skal der nemlig etableres en erhvervsafdeling i HTH Silkeborg, hvilket ifølge Anders Christensen rummer et stort potentiale.

– Vi kommer til at være en butik med fuldt HTH-koncept med håndværkersalg fra klokken syv om morgenen, som vi forventer at kunne åbne til maj. Netop på erhvervsdelen ser vi et kæmpe udviklingspotentiale, og her vil vi selvfølgelig få vores håndværkerkunder til at føle sig lige så godt behandlet som privatkunderne, siger direktøren.

Inden sommerferien regner de nye ejere med, at der bliver behov for at udvide medarbejderstaben, som forventes at blive fordoblet fra fem til ti.

– Hidtil har vi været gode til at finde de helt rigtige medarbejdere og få skabt et stærkt team af topmotiverede køkkeneksperter, og jeg er sikker på, at det også kommer til at lykkes i Silkeborg, lyder spådommen fra Anders Christensen.

Fra en til tre

Det er imidlertid ikke kun i Silkeborg, den østjyske HTH-trio er i gang med at udvide forretningen. Således kan Randers Amtsavis berette, at Anders Christensen, Alex Ahrenkiel og Morten Olesen også har søsat byggeriet af en helt nyt HTH-butik i Grenaa, der forventes at åbne til september, og ejerkredsen regner med, at det over en treårig periode kan betyde en samlet omsætning for de tre butikker på 120 mio. kr.

– Vi vil ikke sidde stille, og vi kan se, at vi har fundet en strategi, der virker. Vi tror fuldt og fast på, at det nok skal lykkes, siger Alex Ahrenkiel til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Entreprenørkæmpe og franske arkitekter samler kræfterne om parkeringshuse i træ
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Inflationen i eurozonen falder i marts - men kerneinflation stiger
Bolia gør spansk indtog
Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.203