23948sdkhjf

Verdens første skridsikre trægulv

Med en ny innovativ produktserie er den engelske virksomhed Altro i færd med at ændre på den traditionelle opfattelse af skridsikre gulve. Altro, der er opfinderen af sikkerhedsgulve og har produceret gulve i mere end 50 år, lancerer nu det første sikkerhedsgulv med træeffekt.
Altro har i samarbejde med designere og fagfolk udviklet produktserien Tibersafe, der kombinerer Altro gulvenes skridsikkerhed med et lækkert design i træ.

- Timbersafe er på den måde en banebrydende gulvoverflade, der er ideel til skoler, hospitaler, plejehjem, idrætshaller og andre områder, hvor en sikker gulvoverflade med et varmet og ikke-institutionelt udseende er oplagt, siger Michael Pantzer, der er salgschef i Altro Nordic.

Selvom Timbersafe-produktserien ligner træ, er der ikke sparet på skridsikkerheden. De nye gulve lever helt og holdent op til Altros forpligtelse i forhold til HSE-lovgivningen vedrørende glide- og faldulykker.

Slut med vedligeholdelses- og holdbarhedsproblemer
Ved at benytte en såkaldt Altro Maxis-teknologi er den nye produktserie gjort slidstærk og modstandsdygtig over for ridser og stød, og med Altro San kan man lette rengøringen af gulvet og sikre den hygiejniske ydeevne.

-Med Timbersafe undgår man de vedligeholdelses- og holdbarhedsproblemer, der ofte er forbundet med traditionelle trægulve. Gulvene fås i seks forskellige træsorter, og uanset træsort får man et attraktivt design med en høj holdbarhed, fortæller Michael Pantzer og tilføjer, at alle Timbersafe-gulvene fremstår i et detaljeret look med et autentisk udseende i træ.

Timbersafe findes i træsorterne birk, kastanje, eg, fyr, kirsebær og valnød. Gulvet har en to millimeter tyk skridsikker gulvoverflade og leveres i ruller, der måler 1,56 meter i bredden og 25,64 meter i længden.

Kilde: Altro Nordic.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063