23948sdkhjf

Køkkenfirma henter ny afdelingschef i egne rækker

Per Eskildsen er ny vestjysk afdelingschef hos køkkenfirmaet OK Køkkenrenovering. Med flere års erfaring som salgskonsulent i virksomheden bag sig og et indgående kendskab til området og dets kundeskare, skal han stå i spidsen for et nyt og styrket setup i distriktet, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Med generationsskiftet samles distriktets aktiviteter i én ny, logistisk afdeling i Herning, hvorfra OK Køkkenrenovering skal servicere hele Vestjylland i området fra Ringkøbing-Skjern op til det nordlige Thisted.

– Jeg ser et enormt potentiale i Vestjylland, hvor folk fra begyndelsen har taget godt imod vores ydelse omkring køkkenrenovering. Siden årsskiftet har vi haft rekordmange kundehenvendelser, og etableringen af en logistisk afdeling i Herning skal i høj grad bidrage til den opadgående kurve. Den skal give en større fleksibilitet og hurtighed i servicen, da vi nu ligger klos op ad vores største leverandører, siger Per Eskildsen.

Inden han kom til OK Køkkenrenovering, har Per Eskildsen mangeårig erfaring med salgsarbejde i forskellige brancher, herunder syv år som salgsleder hos dørleverandøren Novoferm.

Opruster forretningen

Ud over at etablere en logistisk afdeling i Herning har OK Køkkenrenovering i Vestjylland med Per Eskildsen i spidsen investeret i ny teknologi og videreuddannelse af medarbejderne.

– Vi har netop gennemført store tiltag for at opruste forretningen i området. Ny teknologi og uddannelse af vores medarbejdere i nye systemer og processer skal give kunderne en endnu bedre service, pris og kvalitet, samtidig med at forretningen vokser, siger Per Eskildsen.

OK Køkkenrenovering har siden starten i 2008 haft succes med konceptet, som bygger på genbrugstanken om at bevare grundelementer og kun udskifte slidte dele af køkken, bryggers eller bad. I 2022, hvor inflation og Ruslands invasion af Ukraine ellers har ramt den danske køkkenbranche hårdt, melder OK Køkkenrenovering i Vestjylland om mere end en fordobling af kundehenvendelser sammenlignet med 2021, og planen er således at fortsætte oprustningen.

– Den høje efterspørgsel betyder, at vi løbende udvider medarbejderstaben både hvad angår salgskonsulenter og montører. Vi er på udkig efter medarbejdere med et højt fagligt niveau og et stærkt drive for at servicere kunder, fortæller Per Eskildsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Entreprenørkæmpe og franske arkitekter samler kræfterne om parkeringshuse i træ
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Inflationen i eurozonen falder i marts - men kerneinflation stiger
Bolia gør spansk indtog
Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.14