23948sdkhjf

Nyt fra direktioner og bestyrelser

Beckmann A/S

Jørn Haandbæk Jensen er udtrådt som bestyrelsesformand hos Beckmann A/S. Samtidig er Bettina Jenter udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Beckmann A/S driver farvehandler i Helsingør, Hillerød, Holbæk, Kastrup, Lyngby, Næstved og Slagelse.

Ferm Living ApS

Torsten Bjerre Rasmussen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Ferm Living ApS i stedet for Thomas Riis, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Hans Maasbøl indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Ferm Living ApS sælger interiør- og designprodukter.

Garde Hvalsøe A/S

Kaja Wiegand Møller er indtrådt som bestyrelsesformand hos Garde Hvalsøe A/S i stedet for John Monrad Aagaard. Samtidig er Malene Gybel indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jesper Wærum Schreiber. Kaja Wiegand Møller er indtrådt som bestyrelsesformand hos Garde Hvalsøe Aarhus A/S. Samtidig er Malene Gybel indtrådt i bestyrelsen i stedet for John Monrad Aagaard og Jesper Wærum Schreiber (kilde: CVR).

Garde Hvalsøe A/S producerer snedkerkøkkener.

Linolie & Pigment A/S

Connie Damgaard er udnævnt som bestyrelsesformand hos Linolie & Pigment A/S (kilde: CVR).

Linolie & Pigment A/S producerer linoliemaling.

Midtjysk Reoler A/S

Gitte Justesen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Midtjysk Reoler A/S i stedet for Ole Schaltz Eriksen. Samtidig er Louis Allermann indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Midtjysk Reoler A/S er leverandør af lagerreoler.

Peanco A/S

Mette Vinther Kristensen er indtrådt i direktionen hos Peanco A/S i stedet for Peder Kristian Krog Dreier. Trine Vinther Kristensen er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Mette Vinther Kristensen og Olav Vinther Kristensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Annelise Dreier og Peder Kristian Krog Dreier (kilde: CVR).

Peanco A/S er leverandør af kontorinventar i rustfri stål.

Profil Værktøj A/S

Karsten Brøchner og Kenneth Lægsgaard Sørensen er udtrådt af bestyrelsen hos Profil Værktøj A/S (kilde: CVR).

Profil Værktøj A/S er leverandør af værktøj til blandt andet bygge- og træindustrien.


Redoffice Konpap A/S

Mads Jensby Larsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Redoffice Konpap A/S i stedet for Anders Pagh Christensen. Samtidig er Mickey Berg Kristiansen og Thomas Linde Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mads Jensby Larsen og Jacob Morten Schousgaard (kilde: CVR).

Redoffice Konpap A/S er leverandør af kontorartikler.

Snedkermesteren.dk ApS

Kim Degel Svendsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Snedkermesteren.dk ApS. Samtidig er Lars Andersen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Snedkermesteren.dk ApS producerer køkkener og inventar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078