23948sdkhjf

Fire på stribe: Indretningskoncern plukker endnu en profil hos konkurrent

Den svenskejede indretningskoncern Input Interior fortsætter oprustningen. Dermed har selskabet siden starten af december snuppet ikke mindre end fire profiler fra konkurrenten Paustian2Gether, hvor også nyeste ansigt er fundet.

Her er tale om Jens Rosendal Pedersen, der i dag er indtrådt i sin nye stilling som Account Manager, og som ser store muligheder hos sin nye arbejdsgiver.

– Det er et stort potentiale for Input interior til at ekspandere sine forretninger, og det vil jeg arbejde seriøst med at forløse. Rygstødet er en stærk organisation, et virkelig bredt produktsortiment og spændende, bæredygtige løsninger, som efterspørges nu og i fremtiden, udtaler Jens Rosendal Pedersen.

Han kommer med 25 års erfaring fra branchen, og har senest haft rolle af projektchef hos Paustian2Gether, og hos Input glæder man sig over den nye tilføjelse til holdet.

– Jens bliver en vigtig brik i Input interior’s fortsatte investering i fremtiden. Med hans erfaring, kompetencer og netværk bliver vi konkurrencedygtige i større dele af landet, og særligt inden for forretningsområderne skoler og uddannelse, som er ét af Jens’ specialer. Vi glæder os til at få Jens ombord, siger Charlotte Jensen, COO Input interior Denmark.

Jens Rosendal Pedersen er som nævnt den fjerde i rap, der skifter Paustian2Gether ud med Input Interior. I starten af december tog Project Manager Mette Bøving Grote samme tur, og en måned senere kunne indretningsvirksomheden udvide holdet med Thomas Junker Wiberg og Kim Møller Christensen. Paustian2Gether er imidlertid ikke eneste CV-sammenfald for firkløveret, der forud for tiden hos Paustian tilbragte en årrække som kolleger hos Holmris B8.

Hos Input interior er ønsket fortsat at styrke salgsorganisationen i løbet af foråret 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094