23948sdkhjf

12.000 håndværkere til messe i Brøndby Hallen

Værktøjsleverandøren Carl Ras har netop afholdt håndværkermesse for 14. gang. På de 66 stande var der værktøj og andet udstyr til håndværkere, gør-det-selv-folk, kommuner, boligforeninger og industrien.
Traditionen tro afholdt værktøjsleverandøren Carl Ras fra den 18. til 21. september håndværkermesse.

Arrangementet foregik som altid i Brøndby Hallen, og udstillerfeltet talte – ud over naturligvis Carl Ras selv – ikke færre end 65 leverandører til håndværk, gør-det-selv-markedet, industrien og den offentlige sektor.

Ud over præsentation af værktøj og andet udstyr afholdes på messen en masse konkurrencer, produktdemonstrationer og workshops med tips til, hvordan man får mest ud af sit værktøj. Messen, der i år blev afholdt for 14. gang, faldt i øvrigt sammen med Carl Ras’ 80 års fødselsdag.

- Med over 12.000 gæster nåede vi et endnu højere besøgstal end sidste år, siger marketingchef Steen Demskov fra Carl Ras A/S, der betegner årets udstilling som en kæmpe succes.

Pudsigt dæk-indslag
Blandt de nye udstillere på messen var Euromaster, der med et komplet produktprogram inden for dæk og dækservice til bl.a. varevogne, personbiler, entreprenørmaskiner og internt transportmateriel er storleverandør til byggeri og anlæg. Dækkæden havde taget opstilling uden for Brøndby Hallens hovedindgang, hvor standen blev bemandet af personale fra virksomhedens afdelinger i Herlev og København SV.

Euromaster stod i øvrigt for et af håndværkermessens mere kuriøse indslag – nemlig en konkurrence, hvor messegæsterne inden for et par kilos margin skulle gætte vægten på et udstillet massivt dæk til en gaffeltruck, der i parentes bemærket vejer 47 kg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094