23948sdkhjf

Billige polakker i Buderupholm Statsskovdistrikt

Staten er blevet politianmeldt af fagforbundet 3F for at have ansat 40 polakker i Buderupholm Statsskovdistrikt til kun 10 kr. i timen. Skovfogeden i distriktet vil ikke udlevere polakkernes arbejdskontrakter.
Fagforbundet 3F er gået til politiet med en sag fra Buderupholm Statsskovdistrikt. Skovdistriktet har ansat 40 polakker til at klippe pyntegrønt i skoven for kun 10 kr. i timen. Det oplyser TV2/Nord i dag.

- Vi har en formodninger om, at det er ulovlig arbejdskraft. Vi er ikke sikre på, at Statsskovdistriktet har rent mel i posen, men det må politiet opklare for os nu, siger Allan Busk, der er gruppeformand for grøn gruppe hos 3F i Aalborg til avisen.

De polske arbejdere taler hverken engelsk eller tysk, men ifølge TV2/Nord tjener de kun 15 euro for 10-12 timers arbejde på én dag.

Skovfogeden i Statsdistriktet vil ikke udlevere oplysninger om polakkernes arbejdsbetingelser herunder lønordning. Ifølge skovridder i Buderup Statsskovdistrikt Bendt Egede Andersen, er der ikke tale om ulovlige arbejdskontrakter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063