23948sdkhjf

Arbejdstøj med antisnavs-effekt

Når man rigtig går i gang med arbejdet, kommer der ofte pletter på beklædningen. Med WorkZone Casual arbejdstøj kan du arbejde lige så tosset du vil og samtidig undgå at få pletter og snavs på tøjet. WorkZone Casual Arbejdstøj er nemlig resistent overfor snavs gennem anvendelse af den nyeste nanoteknologi.
Det bedste middel mod pletter er, at pletterne slet ikke får lov til at opstå. Derfor har WorkZone med naturen som forbillede gjort Workzone Casual arbejdstøj resistente mod pletter, snavs etc. gennem anvendelse af den nyeste nanoteknologi.

Til frembringelse af denne egenskab er den såkaldte ”Lotuseffekt” blevet anvendt: Vandet perler ubesværet af planteblade uden at efterlade spor, da bladets specielle overfladestruktur kun tillader et minimum af kontakt.

Denne beskyttelsesmekanisme i naturen er baseret på intelligent anvendelse af nanopartikler, som består af 5 til 6 atomer. Navnet er afledet af det græske ord ”Nános”, der betyder dværg, da én nanopartikel ikke er større end en milliontedel millimeter. Nanoforseglede materialer bevarer det originale udseende, eneste forskel er en usynlig smudsafvisende hinde, der samtidig beskytter mod vejr og vind, olie, pletter, skrammer etc.

Ved anvendelse af nanoteknologi til overfladebehandling af det stof, der bl.a. anvendes til vore Casual modeller, har vi opnået denne anti-snavseffekt, hvor bl.a. vand og olieholdige væsker ikke optages i fibrene, men bare perler af. Og dette kommer forbrugeren til gode både på arbejde og i fritiden.

Kostbar rengøring med aggressive kemikalier, der på længere sigt ødelægger materialet, hører dermed fortiden til. Med anvendelse af nanoteknologiens innovative muligheder sikres dermed nem vedligeholdelse samt forlænget levetid for produktet.

Se mere på http://www.workzone.dk

Kilde: WorkZone.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062