23948sdkhjf

Dansk Gummi Industri i nye klæder

Dansk Gummi Industri A/S har rundet 90 år og tredje generation tager sig nu af virksomhedens videre udvikling. De nye kræfter har sat en række tiltag igang, senest har virksomheden ændret navn og er flyttet til nye produktionslokaler. Det skal fejres ved en festlig reception fredag den 17. november.
Sydjydsk Vulkanisering ændrede sidste år navn til Dansk Gummi Industri A/S og flyttede samtidig til nye produktionsfaciliteter i Kolding. Det er nu tid til at fejre de mange nye tiltag i familievirksomheden, der er under rivende udvikling.

- Sydjysk Vulkanisering er noget gammeldags og sender signaler i retningen af dæk, og det er slet ikke det vi laver, siger Ole Klitte, der er salgschef i Dansk Gummi Industri.

I dag beskæftiger virksomheden sig med produktion af industrielle gummiemner, primært til vindmølle-, maskin- og fødevareindustrien, men også møbelindustrien, trykkeribranchen og off shore er områder virksomheden servicerer.

Hovedprodukterne er formstøbte gummiemner, reparation af gummibelagte valser og pålægning af nyt gummi på valser, som alt sammen produceres i virksomhedens moderne fabrik i Kolding.

- Også i fremtiden er målet, at være førende inden for området ”formstøbt gummi og gummivalser” således, at vi kan servicere vore kunder bedst muligt, udtaler virksomhedens direktør Niels Holger Thomsen.

Dansk Gummi Industri ledes i dag af tredje generation Niels Holger Thomsen samt sønnerne Peter og Christian. Virksomheden har aner tilbage til 1915, men har ændret navn flere gange gennem tiden.

Senest er det så blevet til Dansk Gummi Industri, som fredag den 17. november holder reception på den nye moderne fabrik på Profilvej 18 i Kolding.

Kilde: Dansk Gummi Industri A/S http://www.sjv.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062