23948sdkhjf

Setra effektiviserer distributionen til byggeforhandlerne

Setra Group effektiviserer og specialiserer distributionen af produkter til sine byggeforhandlere. Grunden hertil er, at den svenske trækoncern ønsker at imødekomme byggeforhandlernes krav om øget service, logistik og produktbredde.
Fremover vil Setra Groups interiørprodukter i træ blive distribueret fra et centrallager i Katrineholm. Herudover vil antallet af distributionslagre for plader og snedkerier blive reduceret fra fem til tre. Således vil Setra Group kun råde over lagerenhederne i Katrineholm, Stockholm og Göteborg.

- For at kunne møde byggehandlernes øgede krav på service, logistik og produktbredde kræves det, at vi har en effektiv distribution, siger Kent Torwald, VD og koncernchef for Setra.

En stærk konkurrencekraft og øget effektivitet i alle led er en vigtig forudsætning for, at Setra skal nå sine mål om øget forædlingsgrad. Nøgleordet, til fremgang hos byggehandlerne, er effektiv distribution.

Som et led i effektiviseringen af plade- og snedkeridistributionen har Setra planlagt at reducere antallet af distributionslagre fra nuværende fem til tre. Det er lagerenhederne i Forserum og Malmö, der planlægges nedlagt under første kvartal 2007.

Datterselskabet Setra Byggeprodukter fornyer og specialiserer virksomheden til at kun at håndtere plademateriale og snedkeriprodukter.

Kilde: Setra Group.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096