23948sdkhjf

Hvalsø Savværk i fremgang

Hvalsø Savværk oplever stor fremgang i forretningen. Fremgangen skyldes blandt andet prisstigninger på bøgetræ og afrikansk hårdtræ, samt at konkurrencen på det europæiske marked er dalende.
De stigende priser på bøgetræer og afrikansk hårdtræ samt flere savværkslukninger i Europa sender danske Hvalsø Savværk til tops. Det danske savværk har forbedret sit resultat før skat med ca. 2 mio. kr. i forhold til året forinden. Det oplyser ErhvervsBladet i dag.

- Der er gode økonomiske konjunkturer i det meste af verden, og det giver os nogle gode resultater med handel af træ på eksportmarkederne. De senere år har vi investeret meget i opbygningen af et nyt savværk, og det har tidligere belastet regnskabet. Men nu er savværket også i plus, så alt i alt et tilfredsstillende resultat, siger ejerleder Martin Nyrop-Larsen, Hvalsø Savværk til avisen.

Savværket har specialiseret sig i at forhandle og opskære hårdtræ, der bruges til gulve og møbler. Savværket har et tæt direkte samarbejde med producenter af afrikansk træ i henholdsvis Cameroun og Den Central Afrikanske Republik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095