23948sdkhjf

Køkkenfirma udnævner ny direktør

Steffen Kisselhegn er ny adm. direktør for OK Køkkenrenovering på Sjælland. Dermed samles virksomhedens aktiviteter på øen, der før var opdelt i fire distriktsområder, i en afdeling.

Steffen Kisselhegn har flere års erfaring som salgskonsulent hos OK Køkkenrenovering, hvor han tidligere har været forhandler med ansvar for Midt- og Vestsjælland. Som ny direktør vil han arbejde for at styrke relationerne i området.

– Ud over at stå for hele den daglige drift vil min primære funktion være at sparre tæt med salgskonsulenterne, så vi i fællesskab kan skabe en koordineret og målrettet indsats på hele Sjælland. Det skal skabe tillid og tryghed hos kunderne, at vi i endnu højere grad kan signalere en klar retning for serviceindsatsen, og samtidig vil vi naturligvis fastholde vores store fokus på individuel kundeservice, siger Steffen Kisselhegn og tilføjer:

– At vi nu har et distrikt frem for flere betyder, at sælgerne har en større grad af fleksibilitet i kundeservicen. Har kunden for eksempel et hus i den ene ende af Sjælland og et sommerhus i den anden, havde vi førhen tilknyttet to sælgere, hvor kunden i dag kan have tilknyttet den samme kontaktperson gennem hele processen.

Kundehenvendelser fordoblet

OK Køkkenrenovering har siden starten i 2008 haft succes med konceptet, som bygger på genbrugstanken om at bevare grundelementer og kun udskifte slidte dele af køkken, bryggers eller bad. I 2022, hvor inflation og Ruslands invasion af Ukraine ellers har ramt den danske køkkenbranche hårdt, har OK Køkkenrenovering på Sjælland mere end fordoblet andelen af kundehenvendelser sammenlignet med 2021.

– Efterspørgslen er så stor, at vi har en klar målsætning om løbende at udvide vores salgsteam. Vi er på udkig efter service- og løsningsorienterede sælgere, der elsker salg og tæt kundekontakt, og som samtidig ønsker at bidrage med deres input til at løfte den samlede kundeindsats på Sjælland, siger Steffen Kisselhegn.

Indtil videre er det hovedsageligt danskere over 50 år, som har gjort brug af OK Køkkenrenoverings ydelser. Steffen Kisselhegn ser dog også et stort potentiale blandt de lidt yngre danskere, hvorfor han i højere grad vil målrette markedsføringen til også at omfatte personer i 40’erne.

– Jeg mener, det er vigtigt hele tiden at være opmærksom på ikke at lukke døre for os selv, og der er et stort potentiale for også at nå ud til et yngre segment af danskerne set i lyset af den generelle efterspørgsel på bæredygtige løsninger i dag, siger Steffen Kisselhegn.

Inden han kom til OK Køkkenrenovering, har Steffen Kisselhegn arbejdet i flere år med blandt andet butiksledelse, samt salg og kunderådgivning inden for forsikringsbranchen. Han bor i Holbæk kommune med sin hustru og to børn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tak for skat: Minister lagde vejen forbi Bygma
Køkkenfirma henter ny afdelingschef i egne rækker
To løver faldt for Annas mosvægge
Ny duo bag genrejst køkkenvirksomhed vil udnytte hinandens styrker
Nyt fra direktioner og bestyrelser
Her er branchens største skatteydere
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.094