23948sdkhjf

Bygma skifter ud på ledelsesgangen

Bygma foretager en større udskiftning i sine regionsdirektører. To af byggecenterkæmpens mangeårige profiler træder tilbage for at overlade pladsen til nye kræfter

Ved årsskiftet har to af Bygmas regionsdirektører gennem mange år valgt at vige pladsen for nye kræfter. 

Det drejer sig om Hans Andersen, der i de sidste 14 år har været regionsdirektør i Bygmas Region Midt, samt Jens Jensen har gennem de sidste 10 år ledet Bygmas største region med nu 20 forretninger på Sjælland, Bornholm og Lolland Falster.

Når jeg vælger at forlade regionsdirektørposten, ser jeg det som rettidig omhu. Branchen står over for nye udfordringer; der skal nye kræfter til, som kan være med til at løfte Bygma til det næste niveau Hans Andersen, afgående regionsdirektør i Region Midt

I begge tilfælde forlader de rutinerede kræfter stillingen efter eget ønske. 

Jens Jensen fortæller i en pressemeddelelse, hvordan har ser med stolthed tilbage på den udvikling, Bygma har oplevet i den østlige del af landet det seneste årti. Alligevel er han overbevist om, at det tid til et skifte.

- Jeg er stolt over at have været i Bygma, og jeg gjorde gerne det hele igen. Men der skal nye kræfter til, og tidspunktet er det helt rigtige, både for mig og for Bygma, siger han.

Samme toner lyder fra Hans Andersen. 

- Når jeg vælger at forlade regionsdirektørposten, ser jeg det som rettidig omhu. Branchen står over for nye udfordringer; der skal nye kræfter til, som kan være med til at løfte Bygma til det næste niveau, lyder det fra Hans Andersen.

Om Bygma

  • Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. 
  • Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. 
  • Bygma Gruppen omsatte i 2021 for 10,8 mia. DKK.

Se den nye vidensplatform her: https://baeredygtighed.bygma.dk/

Kilde: Bygma

De nye folk hentes fra egne hylder
Bygma udnytter udskiftningen på ledelsesgangen til at foretage en omstrukturering, hvor Region Øst deles i to. Det skyldes, at Bygma de senere år er vokset markant i den østlige del af landet. Derfor erstattes Jens Jensen af to nye regionsdirektører. Begge hentes internt i koncernen.

Lønsomhed er selvfølgelig en forudsætning. Men ligesom det øvrige Bygma, skal vi i Region NØ sætte turbo på bæredygtighed, og fortsat arbejde på at gøre Bygma til en endnu mere attraktiv arbejdsplads og et godt uddannelsessted for elever Morten Kvist, Regionsdirektør i Bygmas Region Nordøst

I spidsen for den nye Region Nordøst, hvor der indgår ni forretninger i Storkøbenhavn og Nordsjælland, sættes en rutineret Bygma-profil i 59-årige Morten Kvist. Han har siden 2008 været direktør for Bygma Hjørring, hvor han haft det bæredygtige byggeri som en prioriteret mærkesag. 

Det er et område, han vil fortsætte med sætte fokus på i sin nye stilling.

- Lønsomhed er selvfølgelig en forudsætning. Men ligesom det øvrige Bygma, skal vi i Region NØ sætte turbo på bæredygtighed, og fortsat arbejde på at gøre Bygma til en endnu mere attraktiv arbejdsplads og et godt uddannelsessted for elever.

Også i Region Sydøst, der kommer til at dække over 11 forretninger på det syd- og vestlige Sjælland, Bornholm og Falster, tiltræder en mand, der har indgående kendskab til koncernen. Det er 43-årige Thomas Sjøstein, der de seneste 10 år har været direktør for Bygma Haslev.

Før det havde han knap et årti i samme trælast, hvor han nåede at varetage så godt som alle funktioner. Derfor kan han udover sine erfaringer fra direktørstolen i sin nye stilling trække på personlige erfaringer med alt pakning af varer på lageret og ekspedition bag skranken til tiden som kørende sælger.

Bygma meddeler derudover, at den ny regionsdirektør for Bygmas Region Midt tiltræder i første kvartal og vil blive præsenteret senest 1. februar.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078