23948sdkhjf

Ny direktør for Bygma Hjørring

Anders Lindholm, der hidtil har været direktør for Bygma Bindslev, er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Hjørring.

Når Anders Lindholm tiltræder jobbet i Bygma Hjørring er det som direktør for en forretning, der er dobbelt så stor som den, han kommer fra. Anders Lindholm har trods sine blot 42 år været i branchen i 22 år; de seneste syv år hos Bygma, først som ekstern sælger, dernæst som salgschef og siden 2018 som direktør for Bygma Bindslev.

- Jeg kan godt lide at prøve mig selv af og at tage imod nye udfordringer. Efter fem år på samme post, er det en god mulighed for mig at blive udfordret et nyt sted, med nye kunder og nye kollegaer og i en større forretning, udtaler Anders Lindholm i en pressemeddelelse.

Han er glad for, at han ikke behøver at søge helt nye græsgange for at indfri sine ambitioner om at tage det næste skridt.

- Jeg befinder mig godt i Bygma og styrer efter de samme værdier, som virksomheden står for. Så det er fantastisk, at jeg kan få mine ambitioner om forandring indfriet inden for koncernen.

Udvikling via ansvar

Anders Lindholm fortæller, at han særligt er glad for den ledelsesstruktur og -kultur, der eksisterer i Bygma, hvilket gør det muligt at udøve frihed under ansvar.

- Vi udvikler os mest som mennesker, hvis vi får lov at løse opgaver på egen hånd. Det får jeg selv lov til, og det er også det princip, jeg leder mine egne medarbejdere efter, siger Anders Lindholm.

Han mener selv, at han i sin tid i Bygma Bindslev har forsøgt at være eksponent for et arbejdsklima, hvor både man som medarbejder går tilfreds hjem fra en arbejdsdag. Det er vigtigt for ham, understreger han, at tage vægtningen af det gode arbejdsmiljø med sig over i den nye stilling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.75