23948sdkhjf

Stillark lever videre med nye ejere

Ny erfaren ejerkreds overtager driften og ansvaret for det københavnske køkken og møbelfirma Stillark, som gik konkurs torsdag d. 15 december 2022. Virksomheden er tilbage i normal drift.

Den oprindelige stifter og designer, møbelsnedker og arkitekt Ditlev Rahbek, står fortsat bag virksomheden. Han indtræder som direktør for det nye Stillark. 

Bag sig får han en række erfarne branchefolk. Herunder Søren Overgaard som har en mangeårig erfaring fra køkkenbranchen, blandt andet som indehaver af Hanstholm Køkken. Den nye ejerkreds består derudover af Niels Munck og Steen Klidsbjerg. 

Stillark har vist en konservativ branche, at man med gennemtænkt design, få gode valg og en fleksibel produktion kan gøre det enkelt og skalerbart at drive køkkenvirksomhed. Søren Overgaard, ny ejer i Stillark

De tre kender hinanden særdeles godt. Udover nu at have et fælles engagement i Stillark, deler trioen allerede ejerskabet i Smedstorp Snedkeri, der er en danskejet køkkenfabrik beliggende i det sydlige Skåne.

Lyse fremtidsudsigter og interessante perspektiver

Mange af de erfarne medarbejdere fortsætter i det nye Stillark, ligesom virksomheden fortsætter sit virke fra showroomet i Carlsberg Byen i København.

- Stillark har vist en konservativ branche, at man med gennemtænkt design, få gode valg og en fleksibel produktion kan gøre det enkelt og skalerbart at drive køkkenvirksomhed. Jeg har fulgt Stillark længe, og været meget imponeret over deres produkt, koncept og massive vækst, udtaler Søren Overgaard i en pressemeddelelse.

Vi får nu mulighed for at udvikle Stillark til en international designvirksomhed. Ditlev Rahbek, stifter og direktør i Stillark

Også stifter og direktøren i Stillarks nye konstellation, Ditlev Rahbek, er begejstreret for de perspektiver, som de "nye erfarne og kompetente ejere" bringer med ombord.

- Vi får nu mulighed for at udvikle Stillark til en international designvirksomhed. Vore nye ejere er indehavere af en moderne køkkenfabrik med høj produktforædling i Sydsverige, og vi får derfor mulighed for at opnå mange synergieffekter i dette set up.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tak for skat: Minister lagde vejen forbi Bygma
Køkkenfirma henter ny afdelingschef i egne rækker
To løver faldt for Annas mosvægge
Ny duo bag genrejst køkkenvirksomhed vil udnytte hinandens styrker
Nyt fra direktioner og bestyrelser
Her er branchens største skatteydere
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.094