23948sdkhjf

Over 40 forskellige slags træ til dit gulv

Trægulvforhandleren Ebonyandco får træ fra et savværk i New York, der samarbejder med 300 familiedrevne skovbrug fra forskellige stater i USA. Før træet sendes ud på markedet ligger træet til tørring i tre år.
Hos Ebonyandco på Esplanaden i København kan du få træ til dit gulv, der er blevet behandlet med respekt og kærlighed for træet, inden det blev lavet til gulvplader. Det oplyser Tidens Trend fra Dagbladet Børsen.

Forhandleren får alt sit træ fra et savværk i New York, der samarbejder med 300 familiedrevne skovbrug i bl.a. Connecticut, Maine og Oregon. Før hvert træ der fældes, plantes et nyt, så den naturlige øko-balance bevares.

De yngste træer er 70-80 år, og de ældste 250-300 år. I modsætning til trægulve der ovntørres, bliver træet fra savværket i New York lagt til tørring i tre år.

Ebonyandco i Danmark tilbyder over 40 forskellige slags træ, og man kan vælge mellem flere forskellige versioner af den enkelte type, alt efter det udtryk, man gerne vil have frem. I modsætning til andre trægulve, der almindeligvis er 35-40 mm. tykke, er Ebonyandco's trægulve kun 18 mm. tykke. Men alle gulvene er fuldlimet til et 18 mm.- undergulv af finsk birketræsfiner. Det giver en massiv masse på 36 mm. – og det giver et gulv, der ikke bare lige rykker sig, oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125