23948sdkhjf

Sats på social ansvarlighed

Både små og store danske virksomheder kan drage økonomisk fordel ved at arbejde med social ansvarlighed. At tage ansvar for andre end sig selv kan genere vækst og innovation.
Virksomheder, der på forskellige måder arbejder med social ansvarlighed i deres forretningskoncept, kan genere økonomisk overskud og vækst i en globaliseret verden. Sådan lød det går på en konference om Corporate Social Responsibility (CSR) i København i går. Det oplyser Dagbladet Børsen i dag.

- Det, der er vores hovedpointe, er, at ved at vise ansvar, så kan de generere overskud, siger Carsten Ingerslev, kontorchef i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, der deltog på konferencen, til avisen.

Carsten Ingerslev kører i øjeblikket projektet Overskud med Omtanke, hvor danske ledere og ansatte tilbydes kurser i social ansvarlighed.

Interessen for social ansvarlighed er steget blandt danske virksomheds-ledere. Siden april 2005 har ca. 1200 danskere deltaget i kurser vedrørende social ansvarlighed. Det, der især fanger danskernes opmærksomhed er emner som medarbejderforhold og leverandørstyring, hvor virksomheder eksempelvis undgår børnearbejde i andre lande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095