23948sdkhjf

Generationsskifte i succesrig fynsk maskinfabrik

Nr. Aaby maskinfabrik skal i løbet af de næste tre år gennemgå et glidende generationsskifte. De nye tider hos fynboerne betyder større fokus på udvikling af maskinfabrikkens specialmaskiner, der primært er løsninger til træindustrien.
Nr. Aaby Maskinfabrik A/S er grundlagt i 1970 og har siden beskæftiget sig med udvikling og produktion af specialmaskiner, især med løsninger inden for træindustrien. I dag er virksomheden inde i en generationsskifteproces, som skal føre til en udvikling af både male- og specialmaskinerne.

Det går godt for fynboerne og det skal det gerne fortsætte med. Derfor er Jesper Frandsen, 34, indtrrådt som adm. direktør siden 1. juli og er samtidig blevet medejer af virksomheden med 50 procent. Partnerskabet er med den hidtidige eneejer, Sigfred Steen Hansen, 65. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

Jesper Frandsen ser især udviklingsmuligheder inden for malemaskiner eller overfladebearbejdningsanlæggene, som man i sin tid havde udviklet og solgt til Gori, men nu har fået rettighederne tilbage på.

- Det er maskiner, som ikke mindst mindre håndværksmestre kan have gavn af, og hvor de kan sende et stykke råt træ ind i den ene ende og få det færdigmalet ud i den anden ende, siger han til Erhvervsbladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078