23948sdkhjf

Ny varehuschef brænder for at drive udviklingen

Jesper Slott Andersen er ny varehuschef i Bauhaus i Gladsaxe. Han kommer til huset med mange års erfaring inden for branchen samt stor energi til at skabe udvikling og gøre en forskel til glæde for medarbejderne og kunderne

Den nye varehuschef i Gladsaxe har seks års erfaring som varehuschef i Valby med sig i bagagen, og i den periode har han opdaget en stor tilfredsstillelse ved at være med til at udvikle medarbejdere både fagligt og personligt.

- Jeg kan lide at udvikle og flytte mennesker fra et sted til et nyt, fordi jeg kan se, hvordan det skaber arbejdsglæde, når medarbejderne føler sig godt klædt på til at kunne gøre en forskel for vores kunder, siger Jesper Slott Andersen.

Går efter at gøre en forskel

Jesper Slott Andersen er uddannet inden for faget og har blandt andet været ansat i dagligvarekæder, men da han personligt brænder for byggebranchen og alle de tilhørende produkter, er Bauhaus lige et sted for ham. Han startede sin karriere i byggemarkedskæden tilbage i 2005.

- Jeg kan lide at blive kastet ud i udfordringer og finder løsninger, så man kan se, at man har gjort en forskel. Det giver mig for eksempel et kick, når medarbejderne er topmotiverede og møder glade ind på arbejde, fordi jeg har været med til at skabe rammer, der motiverer dem, forklarer han.

Det er da også Jesper Slott Andersens ambition, at folk i nærområdet helt automatisk tænker på Bauhaus, når de skal i gang med store og små projekter i boligen eller haven.

- Folk skal vælge os, fordi vores medarbejdere udstråler en vilje og en lyst til at rådgive og hjælpe, og fordi vi selvfølgelig er fagligt kompetente, siger Jesper Slott Andersen, der bor uden for Holbæk med kone og to børn i et hus, han naturligvis selv har totalrenoveret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063