23948sdkhjf

Trip Trap løfter kvaliteten ét trin op

Trip Trap giver den ”glemte” skammel et flot comeback i boligindretningen med en eksklusiv udgave i massivt teaktræ.
Fra at have været den obligatoriske begynderopgave i folkeskolens sløjd-undervisning er den stille og roligt gledet ud af danskernes bevidsthed. Men nu dukker den op igen - og i ny version, der er så lækker i udførelsen, at de fleste vil sige: ”Hvordan har vi nogensinde kunnet undvære den?”

Det drejer sig om skamlen. Dette lille praktiske møbel, som med et snup-tag kan få alle børn til at blive et hoved højere og hjælpe voksne til at nå ting uden for normal rækkevidde.

Trip Trap lancerer nemlig den klassiske skammel i en redesignet version, der har den samme enkle funktionalitet som originalen, men er langt mere lækker og gedigen i udførelsen og fremtræder med en kvalitetsudstråling, der gør den ”velkommen” som et nostalgisk og charmerende indslag i den moderne boligindretning.

Den nye skammel er af massivt teaktræ og er så solid i udførelsen, at den kan holde til hvem som helst og nærmest er uopslidelig. Med skamlen følges der op på en ny Trip Trap-nostalgi-tradition med at ”genføde” glemte klassiske ting og give dem nyt liv i redesignede kvalitetsudgaver. Det startede med ølkassen, og nu er turen kommet til skamlen.

Kilde: Trip Trap.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109