23948sdkhjf

Løvens Hule-virksomhed klar til udlandseventyr efter flyvende start

Da Malthe Büttner og Sofie Schwartz i februar tonede frem på landets tv-skærme, var det ikke kun serieinvestor Jesper Buch, der lod sig begejstre af parrets ildborde.

Efter de to forlod DR’s løvehule med godt en halv million fra deres foretrukne investor på lommen, har der således været overordentlig travlt i Ildbordet.dk, men nu er der igen tid til at lægge fremtidsplaner, og blikket er vendt mod udlandet.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Til avisen fortæller parret, at den enorme travlhed i kølvandet på deres tv-optræden betød, at man i en periode måtte hæve leveringstiderne, og at det var svært at følge med ordreindgangen. Her har en flytning af produktionen til en ny fabrik i Brørup hjulpet, og i dag er der mere ro på i virksomheden, hvor parret derfor har fået tid til at koncentrere sig om næste skridt. Og det bliver et skridt ud i resten af verden.

Mere præcist pønser parret på at etablere sig i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Schweiz og Spanien, hvor der skal findes forhandlere, og håbet er, at den travle og ikke helt gnidningsfri start på hjemmemarkedet har givet stærke forudsætninger, når det kommer til nye markedsindtog.

– Altså den væsentligste ting er jo produktet, som der er helt styr på nu. Og så har vi bare lært meget af det seneste år, hvor vi nu ved, at vi skal være virkelig godt forberedte, hvilket vi har tænkt os at være, før vi begynder at sælge på det internationale marked, fortæller Sofie Schwartz.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094