23948sdkhjf

Generationsskifte hos R.J. Engros

I september 2006 fejrede R.J. Engros ApS 25 års jubilæum som importør af industristøvsugere og luftrensere. Nu er virksomheden klar til et generations-skifte.
R.J. Engros ApS har i 25 år lettet arbejdsdagen for mange danske håndværkere med produkter inden for industristøvsugere og luftrensere.

Stigende salgsaktiviteter har fået engros-virksomheden til at søge samarbejdspartner, hvilket nu er ført til et generationsskifte med Henning Jepsen A/S som ny ejer. Overtagelsen træder i kraft pr. 1. januar 2007.

- Hos Henning Jepsen AS er vi meget glade for aftalen med R.J. Engros ApS. Både kvaliteten og sortimentsbredden af støvsugere og luftrensere passer til vores fremtidige målsætning. Desuden øger det vores kapacitet for salg og rådgivning givning af tekniske avancerede produkter. Dette nye tiltag vil være en fordel for både vore forhandlere og nuværende leverandører, udtaler direktør Thomas Jepsen.

Ejerne af R. J. Engros ApS, Kirsten og Richard Juul, bekræfter aftalen med Thomas Jepsen (TH) fra Henning Jepsen A/S.
R.J. Engros importerer professionelle støvsugere fra bl.a. Starmix, Pullmann og Kiekens, og virksomhedens know how om produkterne flytter med over til den nye ejer. Personalet fra R.J. Engros ApS fortsætter nemlig hos Henning Jepsen AS, så kunderne også fremover kan få ”Gode råd om støvsugere”.

Brugernes krav til bedre støvsugere er vokset de seneste år, og det har ført til de øgede salgsaktiviter hos R.J. Engros. Desuden har Starmix og Pullman Ermator i deres brede sortiment af støvsugere og luftrensere lagt større og større vægt på at sikre håndværk og industri i Danmark et godt arbejdsmiljø.

Kilde: R.J. Engros ApS

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063