23948sdkhjf

Ny let og luftig kontorstol fra Sedus

Sedus præsenterer en ny ergonomisk kontorstol med netryg på Europas største messe for erhvervsmøbler og indretning Orgatec i Køln.
På Orgatec i Køln fra d. 24. til d. 28. oktober i årpræsenterer Sedus sin serie af stole, som har fået navnet: Netwin. Serie består af ergonomiske kontorstole samt gæste og mødestole.

Alle modellerne leveres med en let og luftig netryg som sikrer brugeren en høj siddekomfort. Kontorstolens enkle og gennemtænkte funktioner gør den usædvanlig let og hurtig at indstille ergonomisk korrekt

Netwin kontorstolen leveres som all Sedus kontorstole med den patenterede similar automatik, som får sæde og ryg til at følge og støtte kroppens forskellige arbejdsstillinger. Et justerbart vippe sæde samt glidesædet sikrer en perfekt individuel indstilling og den indbyggede lændestøtte er naturligvis højdejusterbar.

Den veldimensionerede ryg leveres med net i syv forskellige farver, som kan matches med de udvalgte sædetekstiler. Ryggen afsluttes med et elegant svaj under sædet med forbindelse til den avancerede similar automatik.

Netwin serien omfatter desuden 2 møde- og konference stole på medestel eller med fire ben, som begge leveres med netryg og begge modeller kan stables.

Netwin fra Sedus vil i de kommende måneder blive udstillet hos udvalgte Sedus Partnere i Danmark.

Kilde: Sedus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11