23948sdkhjf

Træ-koncern henter erfaren profil til bestyrelsen

Træ-koncernen Nordic Wood Industries eksekverer på en ambitiøs vækststrategi i disse år, og for at understøtte dette udpeges et nyt bestyrelsesmedlem i Dorte Krogh

Det er en tung profil, der fra 1. december er trådt ind i bestyrelsen hos trækoncernen Nordic Wood Industries. Dorthe Krogh har været ejerleder gennem 20 år for Krogh&Co Design Studio, mens hun sideløbende har oparbejdet bred erfaring fra bestyrelser, advisory boards og netværk. 

hun kommer med ny viden og kompetencer inden for kulturtransformation, værdiskabelse og netværksdannelse, som vi ikke selv har, Dorthe Krogh, nyt bestyrelsesmedlem i Nordic Wood Industries

Blandt meget andet har hun siddet knap 4 år som bestyrelsesformand for Bestyrelseskvinder på Sjælland og Øerne, ligesom hun har været initiativtager og bestyrelsesmedlem i Brancheforeningen for designvirksomheder i Danmark og Design Denmark.

I Nordic Wood Industries skal hendes mangeårige erfaring med ledelse og bestyrelsesarbejde understøtte koncernens strategi om betydelig vækst.

- Vi har et mål om at vækste betydeligt i løbet af de kommende år, og derfor får vi brug for erfaring, der kan understøtte den fremtidige vækst. Her er Dorte en rigtig spændende profil og et godt match til koncernen, da hun kommer med ny viden og kompetencer inden for kulturtransformation, værdiskabelse og netværksdannelse, som vi ikke selv har, lyder det i en pressemeddelelse fra bestyrelsesformand i Nordic Wood Industries, Asbjørn Berge.

Han fortæller videre, at man ser Dorthe Krogh som et stærkt supplement til de eksisterende kompetencer i bestyrelsen. Særligt har man tiltro til, at hun via sit stærke drive vil være med til at sikre en fortsat rød tråd i den intensive vækst- og opkøbsstrategi.

Vil sætte spot på træbyggeriets muligheder

Dorthe Krogh er oprindeligt uddannet grafisk designer, og har gennem 20 år som ejerleder af en designvirksomhed oparbejdet stærke evner inden for design og branding såvel som kulturforandring og netværk. 

Jeg glæder mig derfor til at blive en del af bestyrelsen og begynde arbejdet med at sikre værdierne, kulturen og sammenhængskraften på tværs af koncernens virksomheder. Dorthe Krogh, nyt bestyrelsesmedlem i Nordic Wood Industries

Holger C. Hansen, der er bestyrelsesmedlem og business development director i Nordic Wood Industries, er ikke i tvivl om, at Dorthe Krogh med sin pallet af kompetencer bliver en nøglefigur i at gøre koncernens branding og positionering mere skarp, så visionen om at være et kompetencecenter for bæredygtigt byggeri kan realiseres.

- Vi vil gerne sætte fokus på træets mange anvendelsesmuligheder og de mange fordele ved at bygge i træ, og her er Dorte kvinden, der virkelig kan sætte spot på, siger han.

Træder ind med stor ildhu

Dorthe Krogh udtaler, at hun er begejstret for at træde ind i bestyrelsen hos Nordic Wood Industries. Hun ser et værdifælleskab med en ”en vildt spændende koncern, der har nogle gode og sunde kerneværdier i form af bæredygtighed, innovation og diversitet”. Derfor tripper hun for at komme i gang.

- Jeg glæder mig derfor til at blive en del af bestyrelsen og begynde arbejdet med at sikre værdierne, kulturen og sammenhængskraften på tværs af koncernens virksomheder. Jeg ser desuden frem til sammen med selskabets ledelse at sætte yderligere spot på træbyggeriets mange muligheder, siger Dorte Krogh.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Manglende prisskilte: Trælastkæde lover at rette op
Møbelproducent sætter tidligere royal dj for bordenden
Dansk ambassadør i Rusland til danske virksomheder: Kom ud hurtigst muligt
Navnenyt: Vinduesproducent har ansat sin første bæredygtighedskonsulent
Her er årets vindere af DM i Skills
HTH-trio tredobler forretningen
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.062