23948sdkhjf

International Finerhandel får ny direktør

Den internationale distributør af finer har fået ny administrerende direktør fra søsterselskabet Mygind Tech A/S. Tidligere direktør er efter eget ønske fratrådt sin stilling.
International Finerhandel, der er specialist i torpisk finer, hvor de primært agerer på eksportmarkederne, har fået Jesper Hansen som ny adm. direktør, der allerede sidder i chefstolen hos søsterselskabet Mygind Tech A/S.

Jesper Hansen fortsætter samtidig på posten som adm. direktør for søsterselskabet Mygind Tech A/S. Begge virksomheder indgår i Fylgia Holding A/S.

Jesper Hansen ser frem til nye spændende udfordringer i International Finerhandel, der er blandt verdens største distributører af teakfiner uden for Fjernøsten. Han vil sætte fokus på udviklingen af virksomheden og en forstærkning af positionen på både det hjemlige marked og eksportmarkederne.

Poul E. Vennekilde er efter eget ønske fratrådt som adm. direktør hos International Finerhandel. Den daglige ledelse hos International Finerhandel varetages som hidtil af Erik Lund, Jørgen Benjaminsen og Leif Nielsen.

Til det danske marked lagerfører International Finerhandel et bredt udvalg af alle efterspurgte træsorter, herunder de europæiske sorter: Bøg, Ahorn, Eg, Ask, og de nordamerikanske sorter: Maple, Kirsebær, Eg og Amerikansk Valnød.

Kilde: International Finerhandel A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093