23948sdkhjf

Tobias Jacobsen i front med nyt design

Den danske møbeldesigner Tobias Jacobsen viste på den store internationale møbelmesse i Valencia, at han er med i den internationale liga for minimalistiske kvalitetsmøbler.
Møbeldesigner og guldsmed Tobias Jacobsen præsenterede sin nye møbelkollektion af minimalistiske skænke, bænke, skillevægge og opbevaringsmøbler på den store internationale møbelmesse i Valencia for en måned siden.

På messen blev det konstateret, at Arne Jacobsens barnebarn er med i fronten, hvad gælder udvikling af minimalistiske møbler. Det oplyser Berlingske Business i dag.

Tobias Jacobsen har med sin nye møbelkollektion samarbejdet med det spanske firma Martinez Otero i Santiago de Compostella.

Det spanske firma gav den danske møbeldesigner fuldstændig frie hænder til at designe de møbler, han ville – og med de materialer han ville.

- Jeg var i byen for at holde et foredrag sammen med min gode spanske ven, Marco Gil. Foredraget var arranget af Martinez Oteros fond, der støtter kunst og design, og tilhørerne var bl.a. en masse betydningsfulde folk fra møbelbranchen. Bagefter kom en repræsentant fra firmaet hen og sagde: Vi vil gerne invitere dig til at lave møbler for os. Og da jeg spurgte, hvad de møbler nærmere skulle bestå i, lød svaret: You decide. You are the designer!, fortæller Tobias Jacobsen til avisen.

I starten af processen var Tobias Jacobsen nervøs for udviklingen af kollektionen, da han som designer er vant til at få ”bestillingsopgaver”. Nervøsiteten var dog spild af tid, for kollektionen beviste på messen, at der står en førende møbeldesigner bag møblerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062