23948sdkhjf

Huscompagniets kassemester siger stop

Efter mere end tre år har Mads Dehlsen Winther besluttet at overdrage sin stilling som Chief Financial Officer (Group CFO) for Huscompagniet til nye kræfter.

Det oplyser typehuskæmpen i en pressemeddelelse torsdag formiddag.

Mads Dehlsen Winther, der kom til Huscompagniet i 2019, fratræder først sin stilling, når en efterfølger er fundet og kørt ind i jobbet.

– Foruden en børsnotering, har vi tydeligt demonstreret HusCompagniets styrke som et professionelt, datadrevet og digitaliseret selskab, der har cementeret sin plads som markedsleder i Norden. Det har været nogle spændende og givende år, men nu oplever jeg, at tiden er inde til at prøve noget nyt, lyder det fra den afgående kassemester i pressemeddelelsen.

Lovord er der fra både bestyrelsesformand Claus V. Hemmingsen og Group CEO Martin Ravn-Nielsen.

– Det har været en stor fornøjelse at arbejde tæt sammen med Mads, men jeg har også respekt for, at han ønsker at søge nye udfordringer, og jeg ønsker ham alt det bedste fremover, siger Martin Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Mads har spillet en helt central rolle ved vores børsnotering tilbage i 2020, ligesom han har været med til at udbygge vores stærke position. Sammen er vi enige om den strategiske retning for selskabet, og Mads har været med til at sikre, at Huscompagniet i dag har et sundt økonomisk fundament, en stærk administration og en datadreven og professionaliseret virksomhed som markedsleder indenfor typehusbyggeri.

Processen med at finde den rigtige afløser er nu i gang.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.561