23948sdkhjf

Rust din virksomhed til fremtidens IT

Få effektivitet og kvalitet i din virksomheds IT-systemer. Center for Underleverandører tilbyder, i samarbejdet med ITEK/DI et gratis tilbud om professionel hjælp til underleverandørvirksomheder, som ønsker at få mere ud af deres IT investeringer.
Center for Underleverandører tilbyder, i samarbejdet med ITEK/DI og en lang række professionelle partnere, små- og mellemstore underleverandører gratis hjælp til en gennemgribende gennemgang og effektivisering af virksomhedernes IT-systemer. Samtidig får nøglemedarbejdere mulighed for, at erhverve sig nyttige værktøjer til brug i den fremtidige udvikling.

Forud for selve projektet afholdes et introduktionsmøde, som giver deltagerne et grundigt overblik over forløbet, samt tager fat på nogle mere generelle aktuelle IT-områder. Her vil der være mulighed for at tilmelde sig projektet.

Projektet starter med 1 dags workshop i virksomheden under ledelse af en erfaren konsulent fra Rambøll Management. Her fastlægges og analyseres indsatsområderne.

Der vil under hele projektforløbet være mulighed for hjælp via Hotline rådgivere og selvhjælpsværktøjer.

Virksomhederne får, i et intensiv forløb, mulighed for at støtte sig til kollegaer i en vækstgruppe, hvor der tages udgangspunkt i egne aktuelle områder.

Er du interesseret i at høre mere om projektet kontakt Knud Hareskov Jensen, tlf. 9629 6371 eller tilmeld dig senest den 23. oktober introduktionsmødet til Gitte Thorndal på tlf. 9629 6367 eller på mail: gittet@hih.au.dk

Se invitation her

Hvor og hvornår
Informationsmødet finder sted torsdag den 26. oktober 2006 kl.14.00 – 17.00 hos Center for Underleverandører, Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

Projektforløbet er gratis for deltagerne i introduktionsmødet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063