23948sdkhjf

Linak-ejer: - Vi har haft et urealistisk godt år

Omsætningen hos aktuatorproducenten steg i 2021/2022 med 20 procent til 4,8 milliarder kroner, mens bruttoresultatet steg med 16 procent til 1,35 milliarder kroner. Det skriver Børsen.

- Vi har været plaget af prisstigninger, og det præger også noget af resultatet. Varer og komponenter er blevet dyrere, men jeg mener alligevel, vi har haft et urealistisk godt år, fordi vi har formået at navigere i komponentmangel og er aldrig gået i stå. Nu er priserne på vej ned igen, og vi må se, hvor det ender. Men det har været et mærkeligt år, siger medejer og administrerende direktør Bent Jensen, til Børsen.

Han forventer dog ikke, at de gode tider varer ved, og understreger blandt andet, at ordreindgangen lige nu ikke lever op til forventningerne. I 2022/2023 forventes en beskeden omsætningsstigning på 4-6 procent, og et overskud der ikke vil stige.

Derfor har Linak allerede afskediget alle sine vikarer, og bliver ordrebogen ikke bedre i de kommende måneder, vil Bent Jensen ikke afvise, at det bliver nødvendigt at afskedige fastansatte i starten af 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094