23948sdkhjf

Køkkenkæde samler de storkøbenhavnske kræfter

Køkkenkæden Designa samler nu kræfterne i Storkøbenhavn, hvor butikken på Amager lukkes. Fremover skal alle områdets erhvervskunder derfor serviceres i Glostrup, mens de private kunder kan benytte såvel Glostrup-butikken som butikken i centrum af København. Dermed skabes ifølge kæden et stærkere økonomisk fundament i Storkøbenhavn, hvilket ifølge Designa-direktør Erik Høj er en god forudsætning for fremtidig vækst.

– Kernen i vores vækstplatform er lokalt forankrede men lige så vigtigt robuste forhandlere. Vi har set en kraftig vækst over de sidste tre år, med Storkøbenhavn som en af vækstdriverne. Samtidig er vores mål at sikre at vores partnere har den rette robuste struktur til både at kunne vækste og samtidig have styr på deres omkostningsbase. Ved at skabe ét fælles erhvervscenter for hele Storkøbenhavn samt to udsalgssteder til den private kunde sikres en optimal struktur, vurderer Erik Høj

Omsætningen tredoblet

Designa åbnede i starten af året, med partnerne Peter Ulrichsen og Christian Johansen i spidsen, en helt ny butik i Glostrup. Makkerparret overtog desuden i december 2021 kædens på daværende tidspunkt egen butik Ved Vesterport 6 i centrum af København, og det har ifølge Designa vist sig at være den helt rigtige beslutning. 

Samlet set er omsætningen i Storkøbenhavn mere end tredoblet, siden de to kom til, og det sikrer, at ambitionen om at få en stærkere tilstedeværelse i Storkøbenhavn bliver til en realitet. Kædens nuværende partner på Amager, Jesper Birkeland, bliver i den nye konstellation butikschef i Glostrup butikken og det sikrer samtidig, at der fremover fastholdes en bred kundebase på Amager.

– Jeg har lært Christian og Peter at kende siden de kom til kæden i slutningen af sidste år og det er et par driftige ”fyre”. Nu ser jeg frem til at blive en del af teamet, og jeg ved, at jeg kan tilføre Storkøbenhavn set-up en hel del. Jeg har haft butikken på Amager i 7 år og kommer således med en hel del Designa-erfaring samt et stort netværk. Jeg ser frem til at træde ind i en større og mere robust konstellation, og på den måde, i endnu højere grad, udnytte det store potentiale, der er i Storkøbenhavn, specielt i erhvervssegmentet, udtaler Jesper Birkeland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093