23948sdkhjf

Navnenyt: Ny varehuschef griber stafetten i Glostrup

Michael Nyrup, 39 år, er ny varehuschef i ét af Danmarks største byggevarehuse, efter at han for mange år siden startede karrieren i Bauhaus som deltidsansat i Nordjylland. I dag er han både stolt og glad over at få chancen for at være med til at udvikle medarbejderne til glæde for kunderne.

Efter 12 år i Bauhaus i Nordjylland tog Michael Nyrup springet og flyttede til Sjælland for at blive varehuschef i Bauhaus i Holbæk og nu varehuschef i Glostrup.

– Det var en for stor fristelse at få lov til at stå i spidsen for et byggevarehus og være med til at guide medarbejderne, så de er klædt på til at yde den bedste kundeservice, og jeg er superglad for jobbet som varehuschef, siger Michael Nyrup, der bor i Næstved med sin kæreste og tre bonusbørn.

Det betyder i det hele taget meget for den nye varehuschef at udvikle medarbejderne og give dem den faglige og personlige ballast, der skal til, for at de kan rådgive kunderne bedst muligt, handle selvstændigt og finde løsninger.

– Den enkelte medarbejder skal kunne tage ansvar og have tillid til at træffe beslutninger selv, også når det ikke lige falder inden for ’plejer’. Det er min erfaring, at når medarbejderne er klædt på til at performe i deres job, så skaber det tilfredse medarbejdere. Og det smitter i sidste ende af på kunderne, forklarer Michael Nyrup.

Inden Michael Nyrup fandt vejen i Bauhaus, har han været forbi andre kæder for at teste, om græsset var grønnere der, men han har valgt Bauhaus på grund af strukturen og friheden.

– I Bauhaus har vi stor frihed under ansvar, og det passer perfekt til mine værdier og den måde, jeg gerne vil være leder på her i Glostrup, siger Michael Nyrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Med hjælp fra en Teleskopkran rejser 27-årig tømrermester træelementhuse i lange baner
Nordic Wood Industries styrker bestyrelsen med erfaren profil
Indretningskoncern rekrutterer tungt branchenavn
Træfolk: Pluk nemme CO2-gevinster med mere træ i byggeriet
Bygma Frederiksværk sætter gammel kending i direktørstolen
Fra kontingent i en cigarkasse til 67.000 tilskuere og et velkendt brand: Organisationer hylder Skills
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.078