23948sdkhjf

Ingen tilbudsjagt på reoler eller sofaer: Ikea dropper igen Black Friday

Når Danmarks detailhandel går i sort fredag 25. november - og i dagene og ugerne før den dato også - bliver det ikke med Ikea som deltager. 

I stedet markerer møbelgiganten sig med et initiativ, der skal sætte større fokus på istandsættelse og genbrug. 

- Klimakrisen er mere alvorlig end nogensinde, og vi skal passe på planeten. Derfor holder vi fast i vores langsigtede strategi, der handler om at inspirere til et mere bæredygtigt og cirkulært forbrug.

- Vi håber at inspirere danskerne til at se muligheder i noget de måske ellers havde kasseret – ofte kan lidt maling eller små kreative justeringer gøre, at man selv eller andre kan have glæde af sine gamle møbler mange år frem, siger Christian Mouroux Pedersen, der er Country Communication and Sustainability Manager hos Ikea Danmark, i en pressemeddelelse. 

Udover at genbrugstankegangen passer på miljøet og klimaet, er den økonomiske gevinst for danskerne ved at handle med brugte møbler også ganske betragteligt - særligt taget den nuværende energi- og inflationskrise in mente. 

- I en tid hvor vilde prisstigninger har ramt alle danskere, er det mere oplagt end nogensinde at kigge på, hvordan levetiden på ens møbler kan forlænges. Vi skal gøre det nemmere og mere tilgængeligt for forbrugerne at forlænge levetiden på deres møbler, siger Christian Mouroux Pedersen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066