23948sdkhjf

Køkkenbranchen mødes til FOCUS Küche & Bad

Fra den 16.-22. september 2006 valfartede køkkenbranchen til den nordlige del af Nordrhein-Westfalen, hvor fagmessen FOCUS Küche & Bad tiltrak næsten 11.000 fagfolk.
FOCUS Küche & Bad i Nordrhein-Westfalen fandt sted for sjette gang og er anerkendt som en meget effektiv udstillings-platform for køkkenbranchen.

Fagmessen henvender sig specielt til køkkenfaghandlen, indkøbs-organisationer, møbelhuse og køkken- og badproducenter, men der kom også adskillige arkitekter og designere.

Gæsterne kom især fra Tyskland, Italien, Holland, Belgien, Østrig og Spanien, men også indkøbere fra Asien, Australien og USA fandt vej til Ostwestfalen.

80 virksomheder præsenterede blandt andet:

- køkkenmøbler og –elementer
- bordplader med tilbehør
- emfang
- vaske og armaturer
- belysning
- ovne og mikrobølgeovne
- opvaskemaskiner
- køleskabe
- software til køkkenindretning

Til næste års messe, der finder sted fra den 15.-21. september 2007, indvies den nye udstillingshal på 13.000 m2, og man regner med at kunne huse alle de virksomheder, der har stået på ventelisten i flere år. Der bliver også plads til at indrette permanente showrooms.

Lis Nørgaard er messens agent for danske virksomheder, der er interesserede i at udstille på FOCUS Küche & Bad og står gerne til rådighed med detaljerede oplysninger.

Læs mere om Lis Nørgaard på http://www.denmarkconsulting.de

Yderligere materiale om fagmessen FOCUS Küche & Bad kan rekvireres på http://www.f-kb.de

Kilde: Denmark Business Consulting.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062